Justificació del projecte

Versió en castellàVersió en anglès

Els hàbits de vida cada vegada més sedentaris, l’alimentació desequilibrada i la falta d’exercici físic, estan fent que la societat, i en concret els xiquets i xiquetes, cada vegada tinguen majors índexs d’obesitat. Paradoxalment, la quantitat de xiquets/es que patixen desnutrició en el món, continua sent molt elevada.

Des de Delikia, una empresa d’alimentació a través de màquines automàtiques, estem intentant combatre aquestos problemes a l’oferir en les nostres màquines una àmplia gamma de productes frescos i variats, i no únicament, brioxeria industrial. A més, els nostres productes vénen envasats en racions individuals per a evitar malbaratar menjar. També som solidaris i enviem periòdicament aliments al Centre d’Acollida Sant Francesc d’Assís.

No obstant això, considerem que també és important conscienciar i educar la societat en el seu conjunt sobre este aspecte. És per això que, durant el quart trimestre de 2014 realitzarem una acció formativa en els centres escolars; i amb els resultats obtinguts, després, realitzarem una campanya de conscienciació ciutadana de més d’un milió d’impactes visuals.

 

 

xiqueta